HERKULLINEN LOUNAS & IDYLLINEN KAHVILA LOIMAALLA 

Löydät meidät täältä

Laakee Deli tarjoilee arkisin herkullista lounasta sekä rouhean runsaita, tuoreita ja maukkaita à la carte-annoksia idyllisellä paikalla keskellä laakeita peltomaisemia. Kahvilamme tarjoilee ihania suolaisia sekä makeita herkkuja, joita voit tilata myös mukaasi. Deli-ruokien avulla voit helpottaa niin arkea kuin juhlaa suunnittelemalla ne jo hyvissä ajoin etukäteen. Jätä valmistaminen meidän huoleksemme! Lounaaseen kuuluu seisova pöytä, josta löydät lämpimät ruuat, leivät, salaatit, keiton sekä jälkiruoan ja kahvit. Tarjolla on myös joka päivä täysin vegaaninen vaihtoehto, gluteenittomia tietenkään unohtamatta.

 

Lounaamme on parhaista, tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa – aitoa ja rehellistä. Meille on helppo tulla suoraan 9-tieltä ja pihasta löytyvät hyvät parkkimahdollisuudet. Tule siis nauttimaan rauhallisesta kahvihetkestä tai raikkaasta lounaasta ainutlaatuiseen miljööseen Loimaalla!

Lounaslista

Lounaan hinta on 13,50 €, sisältäen kaksi lämmintä ruokaa, keiton, salaattipöydän, leivät ja levitteet sekä jälkiruoan ja kahvin. Tarjolla on aina vaihtoehtoja myös erikoisruokavalioille sekä myös vegaaninen lounasvaihtoehto, pyydä ja kysy se, niin teet meidät iloiseksi! Huomioithan että valmistamme kaikki erityisruokavaliot normaalien ja allergeeneja sisältävien tuotteiden kanssa samassa keittiössä.

 

Tutustu alla viikoittain vaihtuvaan listaamme! Lounas tarjolla ma-pe klo 10:30 - 14:00.

 

Kysythän erikoisruokavaliot aina henkilökunnalta paikan päällä, palvelemme sinua mielellämme!

 

 

Maanantai 17.06.

Runsas salaattibuffet

Porkkanasosekeitto

Pehmeää pippurihärkää

Paneroitu kalaleike & remoulade

Valkosipuli-timjami kermaperunat

Höyrykasvikset

Keksilajitelma

Kahvi&Tee

 

Tiistai 18.06.

Runsas salaattibuffet

Kermainen lohikeitto

Kalkkunaleike & curry-ananasmajoneesi

Laakeen rosvopaisti

Kouruperunat

Keitetyt perunat

Emmentaljuustolla gratinoidut kasvikset

Pieni makea 

Kahvi&Tee

 

Keskiviikko 19.06.

Runsas salaattibuffet

Savujuusto kukkakaalikeitto

Puna-ahventa katkarapukastikkeella

Bbq-possunpihvit

Maalaislohkot

Keitetyt perunat

Pikkuporkkanat

Pannukakku & hillo

Kahvi&Tee

 

Torstai 20.06.

Juhannuslounas

Runsas salaattibuffet

Broilervarras & paholaisenhillo

Saaristolaispossua

Uudet perut & silli

Savulohikastike

Ranskalaiset

Vaniljainen mansikkamousse

Kahvi& Tee

 

Perjantai 21.06.

Ravintola suljettu!

Hauskaa juhannusta!

 

Kysythän erikoisruokavaliot aina paikan päällä henkilökunnalta! Pidätämme oikeudet lounaslistan muutoksiin. Käyttämämme liha ja broileri ovat pääsääntöisesti alkuperältään suomalaista, satunnaisesti on tarjolla EU-alueen possua. Kysythän lihan alkuperän paikanpäällä henkilökunnalta.

 

 

Kahvia ja maalaismaisemia

Laakee Delin kahvila on kahvin ystävän sekä somettajan unelma. Keskellä laakeita peltoja sijaitsevassa kahvilassamme mieli lepää rauhallisessa maalaistunnelmassa ja suuret lasi-ikkunat kutsuvat ottamaan sen uuden profiilikuvan. Maailmaa ravistelleen pandemian sekä samaan aikaan tapahtuvan teknologisen kehityksen myötä yhä useammat ovat siirtyneet etätöihin ja hoitavat päivittäiset työnsä kotikoneen tai läppärin ääressä. Ota siis koneesi mukaan ja käy työmailit läpi rauhoittavassa miljöössä, kahvikupin äärellä!

 

Meiltä löytyy myös anniskeluoikeudet. Tule nauttimaan lasi kylmää esimerkiksi rankan työpäivän jälkeen tai nauttimaan mukavasta hetkestä ystävien kesken!

Katso myös kokous- ja juhlapalvelumme

Deli Shop

Muista, että Deli Shopistamme voit tilata ruuat ja kahvilatuotteet etukäteen noutoa varten. Helpota arkeasi ja nappaa mukaan vaikka koko viikon ruuat kerralla! 


Avaamme Deli Shopin pian!