HERKULLINEN LOUNAS & IDYLLINEN KAHVILA LOIMAALLA 

Löydät meidät täältä

Laakee Deli tarjoilee arkisin herkullista lounasta sekä rouhean runsaita, tuoreita ja maukkaita à la carte-annoksia idyllisellä paikalla keskellä laakeita peltomaisemia. Kahvilamme tarjoilee ihania suolaisia sekä makeita herkkuja, joita voit tilata myös mukaasi. Deli-ruokien avulla voit helpottaa niin arkea kuin juhlaa suunnittelemalla ne jo hyvissä ajoin etukäteen. Jätä valmistaminen meidän huoleksemme! Lounaaseen kuuluu seisova pöytä, josta löydät lämpimät ruuat, leivät, salaatit, keiton sekä jälkiruoan ja kahvit. Tarjolla on myös joka päivä täysin vegaaninen vaihtoehto, gluteenittomia tietenkään unohtamatta.

 

Lounaamme on parhaista, tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa – aitoa ja rehellistä. Meille on helppo tulla suoraan 9-tieltä ja pihasta löytyvät hyvät parkkimahdollisuudet. Tule siis nauttimaan rauhallisesta kahvihetkestä tai raikkaasta lounaasta ainutlaatuiseen miljööseen Loimaalla!

Lounaslista

Lounaan hinta on 11,90 €, sisältäen kaksi lämmintä ruokaa, keiton, salaattipöydän, leivät ja levitteet sekä jälkiruoan ja kahvin. Tarjolla on aina vaihtoehtoja myös erikoisruokavalioille sekä myös vegaaninen lounasvaihtoehto, pyydä ja kysy se, niin teet meidät iloiseksi! Huomioithan että valmistamme kaikki erityisruokavaliot normaalien ja allergeeneja sisältävien tuotteiden kanssa samassa keittiössä.

 

Tutustu alla viikoittain vaihtuvaan listaamme! Lounas tarjolla ma-pe klo 10:30 - 14:00.

 

 

Maanantai

Savujuusto-purjoperunasosekeitto L,G

Ylikypsä possunfile kermakastikkeessa FI,L,G

Rapea broilerleike ja currymajoneesi

Höyryperunat M,G

Bataattiranskalaiset M,G

Höyrykasvis M,G

Leivos L(G)

Kahvi&tee

 

Tiistai

Kermainen lohikeitto L,G

BBQ Nyhtöpossu FI,M,G

Salt&pepper-rapea kalaleike ja rapu-tillicremefraiche

Höyryperunat M,G

Kermaperunat L,G

Kevyesti höyrytetty parsakaali M,G

Puolukka-karpalokiisseli M,G ja kardemumma-kanelikermavaahto L,G

Kahvi&tee

 

Keskiviikko

Savuporokeitto L,G

Bearnaisebroileri FI,L,G

Laakeen lasagne L(G)

Höyryriisi M,G

Tikkuperunat M,G

Paahdetut rakuuna-hunajaporkkanat L,G

Pieni makea

Kahvi&tee

 

Torstai

Pinaatti-lehtikaalikeitto L ja keitetty kananmuna

Pehmeää possua sinappikastikkeessa FI,L,G

Palvimestarien makkarakimara FI ja karamellisipuli L,G

Perunamuusi L,G

Höyryperunat M,G

Punajuuri-vuohenjuustovuoka L,G

Luumurahka L,G

Kahvi&tee

 

Perjantai

Valkosipuli-Mustaleimakeitto L,G

Porsaan sisäfile FI,L,G ja Laakeen pippurikastike L

Tempuraleivitetty broileri

Salsa Verde -perunat L,G

Kasvisgratiini L,G

Pieni makea

Kahvi&tee

 

https://login.fonectakotisivu.fi

Kysythän erikoisruokavaliot aina paikan päällä henkilökunnalta! Pidätämme oikeudet lounaslistan muutoksiin. Käyttämämme liha ja broileri ovat pääsääntöisesti alkuperältään kotimaista, satunnaisesti on tarjolla EU-alueen possua. Kysythän lihan alkuperän paikanpäällä henkilökunnalta.

 

 

Kahvia ja maalaismaisemia

Laakee Delin kahvila on kahvin ystävän sekä somettajan unelma. Keskellä laakeita peltoja sijaitsevassa kahvilassamme mieli lepää rauhallisessa maalaistunnelmassa ja suuret lasi-ikkunat kutsuvat ottamaan sen uuden profiilikuvan. Maailmaa ravistelleen pandemian sekä samaan aikaan tapahtuvan teknologisen kehityksen myötä yhä useammat ovat siirtyneet etätöihin ja hoitavat päivittäiset työnsä kotikoneen tai läppärin ääressä. Ota siis koneesi mukaan ja käy työmailit läpi rauhoittavassa miljöössä, kahvikupin äärellä!

 

Meiltä löytyy myös anniskeluoikeudet. Tule nauttimaan lasi kylmää esimerkiksi rankan työpäivän jälkeen tai nauttimaan mukavasta hetkestä ystävien kesken!

Katso myös kokous- ja juhlapalvelumme

Deli Shop

Muista, että Deli Shopistamme voit tilata ruuat ja kahvilatuotteet etukäteen noutoa varten. Helpota arkeasi ja nappaa mukaan vaikka koko viikon ruuat kerralla! 


Avaamme Deli Shopin pian!