KOKOUS- JA JUHLAPALVELUT LAAKEE DELIN UPEISSA PUITTEISSA LOIMAALLA

Kaikki yhteystietomme

Laakee Delin tiloissa järjestät kaikenlaiset juhlat, tapahtumat ja kokoukset. Kokous- ja juhlapalvelumme räätälöivät yhdessä kanssasi sinun tarpeitasi parhaiten palvelevan kokonaisuuden. Järjestä tilaisuutesi ainutlaatuisissa puitteissa keskellä idyllisiä peltomaisemia Loimaalla!


Tilaisuuksiin saat tarpeidesi mukaan kokoustekniikan, ruokatarjoilun sekä anniskelun. Ota yhteyttä ja kerro meille minkälaista tilaisuutta olet järjestämässä. Ystävällinen henkilökuntamme kokoaa sinulle sopivan kokonaisuuden, olipa kyseessä sitten nopea kokemus tai koko päivän tapahtuma. Meillä onnistuvat myös iltaisin tai viikonloppuisin järjestetyt tilaisuudet, silloin olemme auki sopimuksen mukaan. 

Kokoustilat

Kokoustilamme mahdollistavat unohtumattoman kokemuksen yrityksesi kokouksille. Ylätasanteen tiloistamme on suora näkymä upeisiin peltomaisemiin. Kokouspalvelumme ja viimeaikaisimmat laitteet takaavat sujuvan tapahtuman. Saat itse valita, haluatko kokoukseesi esim. aamupalatarjoilun, lounaan ja/tai kahvituksen.

Juhlatilat

Juhlatiloissamme järjestät kaikenlaiset juhlat, kuten rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, syntymäpäivät, muistotilaisuudet, yritysten juhlat tai pikkujoulut. Me räätälöimme yhdessä kanssasi juuri oman näköisesi juhlat, mutta saat halutessasi meiltä myös valmiit menuehdotukset. Hinnoittelu tapahtuu sopimuksen mukaan.

Tutustu tiloihimme

Kokouksien tai juhlien tarkka suunnittelu on onnistuneen tapahtuman takaamiseksi välttämätöntä. Kaikkien seikkojen, kuten ateriapalveluiden ja paikalle helposti pääsemisen huomioon ottaminen voi olla hankalaa ja aikaa vievää. Valittavissasi on lukuisia vaihtoehtoja ja täydellisen valinnan tekeminen stressaa.

Jotta tapahtuman järjestäminen olisi sinulle helpompaa, olet tervetullut tutustumaan tiloihimme sekä palveluihimme paikan päälle. Ystävällinen kokous- ja juhlavastaavamme esittelee sinulle puitteet sekä keskustelee kanssasi eri mahdollisuuksista. Tämän jälkeen päätöksen teko on huomattavasti helpompaa!